ME & MÊ,  just for you

Hos Me&Mê har vi fokus på dig, og dit velvære. Vi tilbyder massage- og neglebehandling i vores spaafdeling og lækker mad og drikke i vores café. Her har vi også gratis Wi-Fi , som du frit kan benytte.

Vi har sammensat spa-oplevelsen med lækker mad og drikke, så du kan få en komplet forkælelse, når du besøger os i vores skønhedssalon i centrum af Aarhus.

Me&Mê står for forskønnelse og forkælelse og det vigtigste for os er, at du går herfra med et æstetisk løft og en følelse af fornyet energi.

BOOK NU

NGA

Ønsker du at få lavet et kreativt og unikt design på dine negle, så er det Nga du skal booke tid hos. Hun har mere end 10 års faring som negleteknikker og har siden 2018 arbejdet i Danmark. Hun er også uddannet eyelash extention teknikker.

Book tid hos hende her

Er du til sidste nye trend og lækkert grafisk design på dine negle, så er Y-Phan din mand. Han er nyuddannet negledesigner og har været i lære hos store navne inden for negledesign, så han er opdateret på de nyeste trends og teknikker.

Book tid hos ham her.

Y-PHAN

THU

Vil du have lavet pedicure, traditionel elegant fransk manicure eller klassisk lækker enkelt farve, så er Thu din negleteknikker. Hun har flair for farvesammensætning og hendes mangeårs erfaring for faget gør hendes arbejde perfekt.

Book tid hos hende her

I vores moderne og hyggelige café finder du altid vores serviceminded og smilende personale klar til at tage imod dine bestillinger Vores personale taler både dansk, engelsk, vietnamesisk og thailansk. I caféen kan du slappe af med en lækker poke bowl, bánh mì, bubble te, lækker kold frugt te og flere forskellige slags kaffe. Vores køkken er vietnamesisk inspireret, men blandet med Scandinavisk twist. Har du ikke mulighed for at spise hos os, så har vi også take away. Se menukort her.

Trænger du til den ultimative afslapning, så bestil tid til massage hos Noi. Om det er blid stress relieve eller mere dybdegående massagebehandling, så kan Noi med hendes mange års erfaring som massør, tilfredsstille dit behov..

Book massage hos hende her.

NOI

PIPAT

Pipat er uddannet fysiologisk massør i 2007 og har siden bygget på med en 1 åring thai massage uddannelse. Hans speciale er sportsskader og forebyggelse af disse, men han har også stor erfaring inden for stress relieve og overanstrængelser fra hverdagens arbejdsliv.

Book tid til massage hos ham her

Butter har mange års erfaring som massør og du kan ikke undgå at blive som smør i hendes hænder. Det gælder enten om du vælger fodmassage eller har brug for en mere forløsende thaimassage.

Book tid til massage hos hende her.

BUTTER