ME & MÊ EVENTS

Hos Me&Mê har vi fokus på dig, og dit velvære. Derfor tilbyder vi flere forskllige muligheder for dig til at koble af, både for dig selv og sammen med dine nære. Du kan bl.a. booke hele vores personale og butik for en aften, hvis du har en særlig begivenhed du gerne vil fejre. Det kunne være en kollega- eller venindeaften, polterabend, fødselsdag eller Quindeaften for kvinderne i familien. Her vælger i selv hvilke massage- og neglebehandlinger tiden skal gå med og bliver forkælet med lækker mad og drikke fra vores café.

Vores vietnamesiske café og skønhedssalon kan let gøres om til festlokaler midt i centrum af Århus.

Me&Mê står for forskønnelse og forkælelse, og det vigtigste for os er, at du går herfra med et æstetisk løft og en følelse af fornyet energi. Hvad bedre end at det sker sammen med nogle du holder af.

BOOK NU

Luksus for 2

Vil du forkæle din veninde eller kæreste med massage, så har vi den helt perfekte gave til dig. Du kan booke vores parmassage rum og sammen får i en stund i ren afslapning og velvær. I bestemmer selv hvilken type af massage I ønsker (sports/hotstone/thai-massage koster 50kr ekstra pr. person) og det foregår i lukket hyggeligt rum, bare for jer.

1 times massage efter eget valg…….945kr.

Book her eller ring på 8612 6868

Skal din veninde giftes så hold en uforglemmelig og anderledes Polterabend hos Me&Mê. I 3 timer stiller vi hele vores personale til rådighed, så i kan blive forkælet og forskønnet med massage, nye smukke negle og vipper. Mad og drikke fra vores café er også inkluderet. Eventet kan også tilpasses familie,- kollega- og veninde aften, så længe i er mellem 6-10 personer. Pris er 1200kr. pr. person

Book her eller ring på 8612 6868

Polterabend